KRAAMZORG ELLIS

Mijn naam is Ellis Vdf Horstman. Sinds 2010 ben ik werkzaam in de geboortezorg.  Na 5 jaar met veel plezier te hebben gewerkt bij Bby Zorg ben ik als zzp'er verder gegaan. De reden dat ik zzp'er ben geworden is omdat ik met mijn kraamzorg heel graag passende zorg wil verlenen waarin rekening wordt gehouden met persoonlijke wensen. Wat ik vooral erg belangrijk vind is respect en empathie. Het kraamgezin moet zichzelf kunnen blijven en mij niet als storende factor in hun privésfeer ervaren. De controles met betrekking tot de gezondheid van moeder en kind zie ik als mijn verantwoordelijkheid.

In mijn vrije tijd geniet ik van oppassen op  mijn kleindochters, fietsen, tuinieren, wandelen, lekker eten en leer ik graag over gezondheid.

 

 

 

 

WWW.BABY&MIR.NL

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Mirjam Theunissen (1967), geboren en getogen in Nootdorp. Ik ben getrouwd met Wim en samen hebben we 3 zonen wat een rijkdom! 

Pas later in mijn loopbaan ben ik de kraamzorg ingestapt, maar wel met volle overtuiging en de wetenschap dat dit mijn roeping is. Behalve deskundige ondersteuning die ieder gezin van de kraamverzorgster mag verwachten, neem ik veel levenservaring, betrokkenheid, respect en ook humor mee.

Wat mijn eerdere banen met elkaar gemeen hadden is de omgang met mensen. Iedereen is anders en op zijn eigen manier uniek. Ik zie elke keer als ik bij een nieuw gezin binnen stap dan ook als een uitdaging; een uitdaging om zo soepel mogelijk binnen het gezin te functioneren, tot steun te zijn, hulp te bieden en deskundige adviezen te geven. En om er vooral een mooie en gezellige kraamtijd van te maken! Want dat verdient iedereen die ouder wordt.

Ik kan niet wachten om jullie kleine wonder te ontmoeten...

 

 

www.kraamzorgindewolken.nl

Ik ben Tamara van Rutten-Holster, een gediplomeerde professionele en zelfstandige kraamverzorgende uit Delft.

Samen met mijn man zijn wij de trotse ouders van 2 grote jongens.

Verder wordt ons gezin vergezeld door 3 poezen en Cichliden vissen.

Mijn hobby's zijn fietsen, wandelen, fotograferen, bloemschikken, tuinieren en puzzelen.

En werken doe ik natuurlijk met heel veel passie!

Sinds 1997 ben ik werkzaam in de zorg, waarvan inmiddels enkele jaren in de kraamzorg.

Werken in de zorg vind ik erg leuk. Ik kan veel voor anderen betekenen en ben erg betrokken.

Hierdoor ben ik flexibel, verantwoordelijk en doelgericht. 

Waarbij ik onafhankelijk kan zijn en goed kan samenwerken.